Resim Sanatında Çengelköy Sakinlerinin imzası vardı.

Çengelköy Sakinleri kendi çalışmalarıyla resim sergisi açtı.

Genel Yayın Sorumlumuz ve yazarımız Mehmet Arslan’ın geçmişte okul müdürlüğü yaptığı  Çengelköyde velisi ve öğrencisinin çeşitli resim çalışmaları yaptıkları atölyedeki sergiyi öğrencisi Elif Alemdaroğlu’nun daveti ile ziyaret etti. Sergi hakkında, kamudannethaber.com haber merkezimize verdiği bilgi:

 

“Çengelköy Mahallesi Bekârdere Caddesi No:18 faaliyet gösteren Keskiner  Sanat Resim Atölyesinde Çengelköy sakinleri her yıl Ekim ayı ile çalışmalar başlarlar ve Nisan ayı sonu itibarıyla yaptıkları çalışmaları halkın görebilmesi için sene sonu sergisi açarlar.

Her yıl Ekim ayında başlayan çalışmalar:

Çarşamba Günleri: 12.00- 17.30 arası suluboya çalışması

Perşembe Günleri: 12.00-17.3o arası yağlıboya çalışması yapılmaktadır

2007 Yılında açılan  Keskiner  Sanat Resim Atölyesini sanat çalışmalarına devam eden her kişiden ayda cüzi bir miktar karşılığı resim sanatını öğrenme ve eser vücuda getirme şansını yakalıyor. Sıcak ve samimi bir anlayış içinde bir araya gelerek çalışma yapan kişiler. Hem sanat atölyesinden, hem hocalarından çok memnun olduklarını ifade ettiler. Sanat Atölyesi hocası, daha önce halk eğitim merkezlerinde, belediye kültür merkezlerinde  bir çok öğrenci yetiştiğini, resim sanatını çok sevdiğini yetiştirdiği öğrencilerinin öğrendiklerini sonunda  esere dönüştürmelerinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etmiş. Cumhuriyetin 100 yılı dolayasıyla yaptıkları eserlerin  KESKİNER SANAT VE RESİM ATÖLYESİ 100. YIL İLKBAHAR SULUBOYA SERGİSİ adı altında açmaya karar vermişler.

 

Elif Alemdaroğlu

Gizem Keskiner

Gönül Atabey

Nuray Alemdaroğlu

Oktay Kurtkaya

Sevil Keskiner

Züleyha Fikirli 

Yukarıdaki kişilere tarafından yapılan suluboya çalışmaları sergide gösterime sunulmuştur.27 Nisan 14.00 kokteyle açlışı yapılan sergi 2 Mayıs 18.00 de kapanacaktır"

 

SERGİDEKİ ÇALIŞMALARDAN BAZILARI 

gibidir.

Özel haber

Kamudannethaber.com